Sign In

För studerande

 


Vi letar efter praktikanter och avhandlingsarbetare

Varje år anställer VTT totals studerande med varierande utbildningsbakgrund som praktikanter eller avhandlingsarbetare. Praktikanttidens längd kan variera från några månader till ett år. Samtidigt som du slutför din avhandling får du dina teamkollegers fulla stöd inom ditt eget område och utanför det, och säkerställer att du närmar dig ditt ämne på ett högklassigt vetenskapligt sätt.

Alla lediga platser annonseras på sidan Open positions. Vänligen använd det specifika ansökningsformuläret som hör ihop med den plats du är intresserad av. 

Nätverk på många nivåer

VTT Young Professionals är ett aktivt nätverk som verkar på alla våra huvudorter i Finland. Via VTT Young Professionals träffar du nya människor i samband med olika aktiviteter såsom utflykter i Finland eller utlandet, besök på företag eller olike temaevenemang. Målet är att uppmuntra unga forskare att nätverka både internt och externt. VTT Young Professionals bidrar även aktivt till att förnya och utveckla VTT som arbetsplats och som globalt ledande forskningsorganisation.

VTT är en av de grundande medlemmarna av YEAR (Young European Associated Researchers). YEAR-nätverket ordnar olika evenemang och utbildningar för unga forskare runtom i Europa.

På VTT uppmuntras öppet samarbete mellan unga förmågor och mer erfarna experter och anses vara en del av den personliga utvecklingen. VTT främjar också utvecklingen av framtida toppforskare och ledare genom diverse utbildningsprogram, såsom Industrial Innovation Management–programmet eller VTT Graduate School. Vi kan hjälpa dig att uppnå ditt fulla potential och överträffa dig själv i det du gör.  

Din karriär på VTT

Ett naturlig steg på vägen till en karriär på VTT är att arbeta på din avhandling som en del av ett forskningsprojekt. 60 % av rekryterad personal är studerande eller nyutexaminerade. Vår unika konkurrenskraft baserar sig på synergin mellan kombinationen av mångdisciplinärt teknologiskt kunnande och företagskunnande. Därför behöver vi personer med olika professionella intressen med i vårt team. Som anställd på VTT kan du utveckla din egen profil inom ditt område:

  • Teknologiskt och vetenskapligt toppkunnande
  • Säljarbete av kundorienterade lösningar och konsultarbete
  • Projektledning och ledning av forskningsprogram
  • Personalledning och förmanskap
  • Företagande och kommersialisering av teknologier
KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST
(på finska och engelska)
E-postinfo@vtt.fi
  
 

KONTAKTA OSS

PB 1000, 02044 VTT
Tel. växel +358 20 722 111
Öppet vardagar kl. 8:00 - 16:30,

KUNDTJÄNST
(på finska och engelska)

info@vtt.fi